Dacă ești în faza în care îți dorești un apartament și nu știi ce să alegi, o recomandare ideală este apartamentul decomandat. Vei avea la dispoziție mai multe camere, pe care le poți amenaja în mod creativ. Ai sufrageria separată de dormitor, iar dacă alegi un apartament decomandat cu trei camere, poti rezervă o camera pentru birou sau « home office ».

Ce inseamna decomandat

Astfel în mod practic rezolvi problema unui spațiu în care să lucrezi liniștit. Poți amenaja rafturi, pentru dosare și cărți, poți amplasa biroul, scaune și o canapea. Nu uita de flori și accente colorate în biroul tău de acasă.

Un apartament decomandat îți oferă posibilitatea să iei masa departe de locul de gătit : bucătăria. Oricât de plăcut este să stai în aburul apetisant al mâncărurilor, atunci când ai musafiri sau familia în jurul mesei din sufragerie, te simți mai împlinit. Sufrageria ca și concept al locului de servit masă are nevoie de un ansamblu de mobilier adecvat, iar stilul amenajării interioare îl poți alege fie rustic, fie industrial sau modern . Ori de ce nu, un stil clasic și mereu fermecător de sufragerie se potrivește unui apartament decomandat cu mai multe camere.

Dacă preferi varianta în care amenajezi un living cu fotolii, canapea și consola TV, acest spațiu îl poți aranja după plac. Vei petrece timp de calitate acasă atunci când ai o camera amenajată drăguț și confortabil, pentru tine.

Galerie foto

Bucătăria separată, închisă, este un alt avantaj al apartamentelor decomandate. Deși în ultimii ani, în design-ul interior s-a impus stilul open space, multă lume preferă bucătăria ca spațiu separat. Mirosul nu se mai împrăștie în toată casa și poți găti linisit inclusive prăjeli. Apartamentele decomandate oferă de obicei și spații de depozitare – cămară, debara, unde îți poți ține la îndemână tot ce ai nevoie în gospodărie.

Baia sau cele două băi sunt mereu prezente în cazul apartamentelor decomandate, de obicei separate printr-un hol.  Spațiile largi și camerele separate dintr-un apartament decomandat îl fac foarte util pentru familii. Fiecare își alege locul preferat și nu e nevoie să îi deranjeze pe ceilalți din familie, treacnd prin spațiile lor. Nu în ultimul rând, apartamentele decomandate sunt alegerea perfectă pentru cei cu copii, pentru că pot oferi camere separate celor mici. Un apartament decomandat cu mai multe camere este minunat dacă ai copii sau animale de companie, pentru că există spațiu suficient pentru toți.

Apartamentele decomandate sunt de asemenea ideale pentru a fi închiriate. Camerele separate fac pretabil acest gen de apartament pentru a fi închiriat unor persoane diferite, iar locatarii nu se simt deranjați având fiecare spațiul comun. Ca investiție este evident mai rentabil să închiriezi separat spațiile, iar apartamentul decomandat este perfect pentru acest scop.