Ce inseamna apartament decomandat

Apartament decomadat, semidecomandat sau nedecomandat

In primul rand sa definim ce inseamna apartament decomandat si sa descoperim de ce un apartament decomandat ne face viata mai practica pe termen lung. Modul în care este compartimentată locuința, dar și cât de facil se poate face trecerea dintr-o cameră în alta în interior este aspectul pe care mulți viitori proprietari îl verifică înainte de cumpărare.

 

Apartament decomandat

 

Apartament decomandat 2 camere
Apartament decomandat 2 camere

Un apartament decomandat este cel care are un hol lung, acoperit de toată suprafața apartamentului și din interiorul căruia ai acces la toate camerele din locuință, dar și la baie sau băi și bucătărie. Este unul dintre modelele de apartamente cele mai căutate deoarece prin modul de construcție este tipul de locuință care oferă confort. Intr-un apartament decomandat nu trebuie să treci prin alte camere în momentul în care îți dorești să ajungi în bucătărie sau în baie.

Avantajele unui apartament decomandat ar fi:

 

  • Fiecare zonă, cameră din casă poate fi aranjată diferit, în funcție de preferințe. Poți alege dormitorul în camera care este mai puțin luminoasă și mai răcoroasă și living-ul în camera cea mai luminoasă a apartamentului.
  • Camerele nu sunt conectate între ele, nefiind nevoie să deranjezi spațiul destinat unei alte persoane. Conectarea camerelor este făcută prin intermediul holului central, iar de aici, fiecare membru al familiei având intimitate.
  • Spațiul care adăpostește bucătăria este un spațiu închis, izolat în momentul în care gătești, pentru a nu avea parte de alte mirosuri în restul casei. Este valabil și în cazul băii și celorlalte camere disponibile în apartament.

Cu alte cuvinte, conform imobiliare.ro, într-un apartament decomandat nu este nevoie ca proprietarul să treacă prin alte camere pentru a ajunge în camera dorită. Avantajul acestui tip de apartament este acela că bucătăria poate fi izolată atunci când se gătește și nicio cameră nu este conectată la cealaltă.

<<< Adauga un anunt pentru apartament decomandat >>>

Ce inseamna semidecomandat

… se actializeaza …